Nuk keni për ta besuar, shikoni si ka ndryshuar Alvin (Foto)

1799
0

Prej pak ditësh 11-vjeçari shiptar, Alvin Berisha, i cili tërhoqi vëmendjen e të gjithëve me historinë e tij, ndodhet në shtëpinë e tij në Itali.

Babai bashkë me 2 motrat e tij e prisnin me padurim kthimin e tij i cili i kishte munguar prej 5 vitesh.

Ai tshmë eshte kthyer dhe ka filluar jetën e tij normale por askush s do ta besonte ndryshimin e tij në pamje.

Ishte gazetari i “Le Iene”, Taulant Kopliku, i cili publikoi një fotot të Alvin me shkrimin: “Si ndryshoi kështu? E thjeshtë. Së pari dashuria dhe përkujdesja e familjes. Pastaj vullneti i tij. Si dikur për të rezistuar përballë së keqes, ashtu edhe sot për t’u bërë ky djali që është shohim. Ne fare pak ditë një tjetër fëmijë”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.