Ata vendosin një vulë në pasaportën tuaj, sigurohuni që…Ambasada amerikane jep njoftimin e rëndësishëm për vizat

690
0

Ambasada amerikane në Tiranë, ka sot një njoftim të rëndësishëm për të gjithë ata persona që do të vizitojnë Amerikën.

Në njoftimin e ambasadës thuhet se kohën e qëndrimit në Amerikë e përcakton oficeri në pikën e hyrjes.
Në castin që do të vendoset vula në pasaportë, do të mbajë datën e largimit dhe duhet të siguroheni të lini Amerikën para kësaj date.

“Kur udhëtoni me vizën turistike, oficeri në pikën e hyrjes vendos se sa kohë mund të qëndroni në Shtetet e Bashkuara. Pasi oficeri ju lejon të hyni në SH.B.A., ata vendosin një vulë në pasaportën tuaj me datën që ju kërkohet të largoheni nga Shtetet e Bashkuara. Sigurohuni që të largoheni përpara asaj dite!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.