Nuk ka urë për të shkuar në shkollë, nxënësit kalojnë lumin me tenxhere, por ja cfarë i pret në anën tjetër….

392
0

Fëmijët e vegjël në rrethin e Assam, Biswanath rrezikojnë jetën e tyre çdo ditë për të shkuar në shkollë.
Në një video të publikuar ata shihen duke kaluar lumin e rrëmbyeshëm me tenxhere alumini.

Fëmijët në fshatin Sootea hipin në tenxheren e madhe së bashku me çantat e shkollës dhe më pas duke përdorur dy duart shtyjnë enën drejt bregut të lumit.

Nuk ka ura apo anije që të shkojnë në shkollë.

Dhe të njëjtën mënyrë transporti përdorin për tu kthyer në shtëpi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.