Noton në para, aktori shqiptar blen një orë 91 mijë euro

381
0

Nuk është hera e para që traumatizohemi nga blerjet e shtrenjta e VIP-ave shqiptare, por Blerim Destani thyen çdo rekord.

Destani mban në dorë një orë të markës “Richard Mille” e cila kushton 91000 Euro.

Faktikisht kjo nuk është hera e parë që aktori përmendet për blerjen e orave shumë të shtrenjta.

Kohë më parë ai ka zbuluar vlerën e një tjetër ore të Blerim Destanit, të të njëjtës markë dhe çmimi i saj shkonte rreth 128.900 euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.