Komiteti i eksperteve njofton masat e reja, ja cfare ndalohet ne ditet ne vijim

521
0

Diten e sotme Komiteti i Ekspertëve Teknik ka njoftuar masat e reja shtrenguese lidhur me situatën e krijuar nga pandemia e koronavirusit në vend.

Komitetin Teknik i Eksperteve: Ne mbledhjen e fundit, pasi kemi analizuar situatën dhe risqet, ecurinë e epidemisë në vend dhe përgjigjen e qytetarëve ndaj masave të ndërmarra dhe kemi vendosur:

1.    Të ndalohen grumbullimet me më shume se 10 persona në vende të hapura dhe të mbyllura
2.    Të ndalohen mbledhjet partiake dhe tubimet
3.    Konferencat, ceremonitë e festave, ceremonitë martesore dhe organizimet përtej familjare të ceremonive mortore, deri në një urdhër të dytë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.