Njëra e dashuruar me Ramën e tjetra demokrate e flaktë, Laura dhe Ornela janë motra por nuk i flasin njera tjetres!

1005
0

A e dini se motra e Ornela Vorpsit, është Laura Vorpsi?

Ornela Vorpsi, artisja e dashuruar thellësisht me kryeministrin Edi Rama, ish-pedagogun e saj, është motra e demokrates bukuroshe, Laura Vorpsi, e parë si krahu i djathtë i Berishës.

Ornela dhe Laura, dy gra shumë simpatike, janë motra të cilat ndajnë qëndrime komplet të kundërta në lidhje me politikën në Shqipëri.

Por si janë marrëdhëniet mes tyre?

Ornela tregoi në “Opinion” se me të motrën nuk ka asnjë lloj marrëdhënieje, nuk ka komunikim pasi të dyja kanë prespektiva të ndryshme jete, këndvështrime të ndryshme për gjërat, ndaj nuk kanë asnjë lloj komunikimi.