Një ditë pas kërc ënimeve greke, Artan Hoxhës i ndodh e papritura

516
0

Pas publikimit të fakteve të reja dhe qëndrimeve, lidhur me vrasjen e Kostandinos Kaçifa në Bularat të Gjirokastrës nga forcat RENEA, duket se s’ka qetësi për gazetarin e njohur investigativ, Artan Hoxha.

Një ditë pasi publikoi disa mesazhe kërcënuese në greqisht, shqip dhe anglisht, të cilat thotë se i janë dërguar pasi postoi një koment rreth Bularatit në rrjetet sociale, Hoxha njofton se dikush ka tentuar të hapë një adresë false në emër të tij në Instagram.

“Kjo adresë në foto, nuk është adresa ime në fb! As ajo në Instagram! Unë nuk kam profil timin në Instagram! Është adresë “fake”dhe ju lutem, bëjeni raport!

I vetmi profil, që unë kam, në rrjete sociale është ky, që unë komunikoj prej vitit 2009! Flm!”, sqaron Hoxha.