Nenshkruhet marrëveshja e papritur, Shqipëri – Angli, ja ç’do ndodhë me emigrantët shqiptarë…

3
0

Shqipëria dhe Anglia kanë nënshkruar një marrëveshje për dëbimin e emigrantëve shqiptarë pa letra dhe të atyre që janë përfshirë në vepra kriminale.
Marrëveshja e re është firmosur nga ministri i Brendshëm, Bledi Çuçi, dhe sekretarja britanike për punët e brendshme, Priti Patel. 
Kjo përshpejton dëbimin e shqiptarëve pa leje qëndrimi në Angli apo atyre që përfundojnë dënimet me burg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.