Nëna vendos kamera në dhomën e fëmijës, ajo se çfarë sheh është e tmerrshme

754
0

Një grua mbeti e tmerruar nga ajo çfarë pa kur shikoi në monitorin e kamerës që e kishte vendosur në dhomën e fëmijës së saj.

Një grua e paidentifikuar donte të provonte një monitor fëmijësh në shtëpinë e saj, por përvoja e la atë të frikësuar.

Ajo i thotë mikes së saj të shkojë në dhomën e fëmijës për të përdorur kamerën tjetër ku është foshnja.

Pas pak, gruaja arrin të kuptojë se si funksionon pajisja.

Por ajo merr një surprizë të frikshme kur sheh çfarë është prapa shoqes së saj.

Duke e zhvendosur kamerën lart, duket se ka diçka të zezë që rrotullon derën.

Ajo zhduket menjëherë – por gruaja është lënë në një gjendje shoku, duke thënë: “Çfarë ka aty ?”

Ajo menjëherë shkon lart dhe kontrollon prapa derës, por nuk sheh asgjë aty.

Histori të tilla janë shqetësuese për nënat, sidomos ato të rejat.

Shikoni videon: