‘Njeriu’ ujk ndodhet në Turqi! Berberi publikon pamjet shokuese (Video)

813
0

Për vetëm 4 ditë, kjo video është shikuar nga 1,4 milion njerëz. Berat Polatoglu, berber nga Diyarbakir i Turqisë , ka publikuar nj video në profilin e tij në Instagram një video të shkurtë ku ka gjiruar qimet në shpinën e një klienti të tij.

Janë bërë vetëm 4 ditë nga dita kur e ka publikuar dhe këtë video e kanë shikuar 1,4 milion njerëz deri më tani. Djali i cili shihet në video e ka shpinën dhe trupin të mbushur me qime të zeza dhe të dendura. Barati pasi që ia ka hequr qimet e tepërta, në ato qime mund të bëj çfarëdo modeli që dëshiron. Të pasurit qime të tepruar në trup mund të jetë edhe sëmundje, e cila ndryshe quhet Hipertrikoza.