Nëna përkëdhel beben: Ky xhirim ka pushtuar miliona njerëz! (Video)

518
0

Bebja nga xhirimi është aq e ëmbël sa që kënaqja e saj me përkëdheljen e nënës ka bërë për vete më shumë se 11 milionë njerëz në Facebook.

Çdokush ka nevojë për përqafim të ngrohtë apo së paku për prekja të ngrohët, në mënyrë që më lehtë dhe më bukur të përballet me përditshmërinë jo rrallë të zymtë, transmeton Telegrafi.

Mirëpo, bebet kanë nevojë për butësi. Bebja nga xhirimi është aq e ëmbël saqë kënaqja e saj në përkëdheljen e nënës ka bërë për vete 11 milionë njerëz në Facebook.

Maje edhe ata të cilët përpiqen që nga xhirimet e papërballueshme të vogëlushëve të qëndrojnë indiferentë para këtij xhirimi janë dorëzuar.

Shikoni këtë bebe shumë të ëmbël dhe shfaqjen e pabesueshme të fytyrës së saj.