Nëna e re mori 16 milionë dollarë dëmshpërblim, pasi infermierët bënë diçka të tmerrshme ndaj foshnjes së saj në momentin e lindjes!

716
0

Lindja e fëmijës është një nga përvojat më sfiduese që një person mund të durojë. Caroline nuk ishte e huaj në këtë proces dhe pasi kishte tashmë tre fëmijë, ajo vendosi që lindja e fëmijës së saj të katërt te kryhej natyrshëm. Qendra Mjekësore Brookwood Baptist është një spital lokal që i premtoi Caroline se do të ishte në gjendje t’i jepte asaj të gjitha ndihmat e nevojshme, per te shijuar një lindje natyrore.

Fushata e tyre reklamuese ishte ajo që fillimisht e shtynte interesin e saj. Ajo zgjodhi spitalin e lartpërmendur, sepse ajo ndjente sikur të ishte opsioni më i mirë i mundshëm për të dhe fëmijën e saj të palindur. Sapo erdhi koha për të lindur, asgjë nuk shkoi sipas planit. transmeton 10gjera.com.

Caroline u përpoq të merrte qëndrimin e duarve dhe gjunjëve që kishte më lehtësues,por njera nga infermieret jo vetem qe e detyronte gruan e gjore të kthehej në shpinë, por e shtyu përsëri kokën e fëmijës në trupin e saj. Caroline përjetoi dhimbje të forta pas lindjes.

Ajo u përpoq të planifikonte një konsultim për të arritur në fund të gjërave, por pasi ajo u trajtua ne menyre mizore,vendosi që ishte koha për të ndjekur gjyqin. U deshën dy vjet qe Carolina më në fund te demshperblehej.Gjykatat i dhanë 16 milionë dollarë për dëmet që ajo u detyrua të durojë dhe kjo është një kujtesë e vlefshme për institucionet mjekësore.

Njerëzit duhet të jenë në gjendje t’i besojnë objekteve mjekësore për t’i ndihmuar ata dhe kur nuk munden, drejtësia duhet të shërbeje sa më shpejt që të jetë e mundur. transmeton 10gjera.com.

Çfarë mendoni për këtë histori? Lini një koment dhe mos harroni të ndani me miqtë tuaj në Facebook.

Shqiptari.net/©10gjera.com