Ndryshon papitur çmimi i karburanteve, ja sa kushtojne nga sot

2
0

Pas ndryshimit te cmimit diten e djeshme, Bordi i Transparencës ka vendosur sot çmimet e reja të karburanteve që do të hyjnë në fuqi në orën 18:00.

Nafta do të shitet me 229 lekë/litri, po aq sa edhe benzina. Ndërkohë, gazi do të shitet me 90 lekë/litri.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi sot dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.