Ndryshon kursi i kembimit, si u hap java per monedhat e huaja..

4142
0

Sot, më 05 shkurt 2024, dollari amerikan blihet me 95.9 lekë dhe shitet me 96.9 lekë.

Euro blihet me 103.7 lekë dhe shitet 104.3 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 110.3 lekë, ndërsa në shitje me 111.1 lekë.

Paundi britanik blihet me 121 lekë dhe shitet me 122 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 70.9 lekë, ndërsa në shitje me 71.9 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja: