Ndryshon kursi i këmbimit, ja si u mbyll java për valutat e huaja

586
0

Në tregun e këmbimit valutor diten e sotme një dollar amerikan blihet me 90 lekë dhe do të shitet me 91.3 lekë.

Euro sot do të blihet me 100.2 lekë dhe do të shitet me 101.2 lekë, ndërsa franga zvicerane do të blihet me 103.3 dhe do të shitet me 104.8 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do të blihet me 115.3 lekë dhe do të shitet me 117.3 lekë.