Ndryshon kursi i kembimit/ Ja si e mbyllen javen monedhat e huaja

354
0

Sot, më 16 shkurt 2024, në tregun valutor dollari amerikan blihet me 96.1 lekë dhe shitet 97.1 lekë.

Euro sot blihet me 103.5 lekë në shitje, në blerje me 104.1 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 120.6 lekë, dhe shitet me 121.6 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 108.7 lekë, në shitje me 110 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 71 lekë dhe në shitje me 72 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja: