Ndryshon kursi i kembimit, ja me sa shiten e blihen euro, dollari dhe monedhat e tjera..

563
0

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan blihet me 94.5 lekë dhe shitet me 95.5 lekë.

Monedha evropiane sot blihet me 103.5 lekë dhe do shitet me 104.1 lekë, ndërsa franga zvicerane blihet me 106.2 lekë dhe shitet me 107.7 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 117.6 lekë dhe do shitet me 119.1 lekë.