Ndryshon kursi i kembimit, ja me sa shiten e blihen euro dhe dollari diten e sotme

6543
0

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 94.5 lekë dhe shitet me 95.6 lekë.

Monedha evropiane euro do blihet me 103.4 lekë dhe do shitet me 104.1 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 107.3 lekë dhe do shitet me 108.2 lekë.

Ndërkohë paundi britanik sot do blihet me 120.6 lekë dhe do shitet me 121.5 lekë.