Ndryshon kursi i këmbimit, ja me sa blihen dhe shiten monedhat e huaja diten e sotme

5468
0

Sot, më 24 janar 2024, dollari amerikan blihet me 95.1 lekë dhe shitet me 96.1 lekë.

Franga zvicerane, këmbehet në blerje me 109 lekë, ndërsa në shitje me 110 lekë.

Paundi britanik, blihet me 120.4 lekë dhe shitet me 121.4 lekë.

Dollari kanadez, sot në blerje këmbehet me 70.3 lekë, ndërsa në shitje me 71.5 lekë.