Ndryshon kursi i këmbimit/ Çfarë ndodhi ditën e sotme me monedhat e huaja..

16075
0

Sot, më 29 mars 2024, në tregun valutor, dollari amerikan blihet me 95 lekë dhe shitet 95.9 lekë.

Euro sot blihet me 102.7 lekë, ndërsa në shitje me 103.6 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 119.7 lekë dhe shitet me 120.7 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 104.7 lekë, në shitje me 106 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 69.7 lekë dhe në shitje me 71 lekë.

Për më tepër shihni tabelën e mëposhtme: