Ndryshon kursi i këmbimit, çfarë po ndoh sot me monedhat e huaja..

580
0

Sot, më 3 korrik 2024, në tregun valutor, dollari amerikan blihet me 92.7 lekë dhe shitet 93.7 lekë.

Euro sot blihet me 99.8 lekë, ndërsa në shitje me 100.6 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 117.5 lekë dhe shitet me 118.5 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 102.4 lekë, në shitje me 103.4 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 67.5 lekë dhe në shitje me 68.5 lekë.

Për më tepër ndiqni tabelën e mëposhtme: