Ndryshon kursi i këmbimit, cfarë ndodhi sot me valutat e huaja

67
0

Ditën e sotme 28 korrik 2023, dollari amerikan blihet me 94.5 lekë dhe shitet me 97 lekë.

Euro blihet me 104.3 lekë dhe shitet 106.3 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 119.8 lekë dhe shitet me 123.1 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 108 lekë, ndërsa në shitje me 111 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 70.4 lekë dhe në shitje me 74 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja: