Ndryshon kursi i këmbimit/ çfarë ndodhi sot me dollarin, euron dhe monedhat e tjera

9458
0

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 93.4 lekë dhe do të shitet me 94.6 lekë.

Euro do blihet me 103.2 lekë dhe do shitet me 104.1 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 109.2 lekë dhe do shitet me 110.2 lekë. Ndërkohë paundi britanik sot do blihet me 118.7 lekë dhe do shitet me 119.7 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja: