Ndryshon kursi i këmbimi, ja me sa shiten e blihen euro dhe dollari diten e sotme

304
0

Në tregun e këmbimi valutor sot një dollar amerikan do blihet me 96.2 lekë dhe do shitet me 97.2 lekë.

Euro do blihet me 103.8 lekë dhe do shitet me 104.4 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 109.8 lekë dhe do shitet me 110.8 lekë.

Ndërkohë paundi britanik në tregun shqiptar do blihet me 121.1 lekë dhe do shitet me 122.1 lekë.