Ndryshon kursi/ Euro në RËNIE, me sa shitet e blihet dollari sot?

455
0

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 92.7 lekë dhe shitet me 94 lekë.

Monedha evropiane euro do të blihet me 103.3 lekë dhe do shitet me 104.3 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do blihet me 106.2 lekë dhe do shitet me 107.3 lekë, ndërsa paundi britanik do blihet me 120 lekë dhe do shitet me 121.6 lekë.