Ndryshimet ne kursin e kembimit, ja si u mbyll java per monedhat e huaja

4513
0

Në kursin e kembimit vendas sot një dollar amerikan do blihet me 94.9 lekë dhe do shitet me 95.9 lekë.

Monedha evropiane euro sot do blihet me 103.5 lekë dhe do shitet me 104.1 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 107.1 lekë dhe do shitet me 108 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 120.8 lekë dhe do shitet me 121.8 lekë.