Ndryshime në kursin e këmbimit, ja si u mbyll java për monedhat e huaja

2116
0

Në kursin e këmbimit sot një dollar do blihet me 93.1 lekë dhe do shitet me 94 lekë.

Ndërkohë monedha evropiane euro do blihet me 99.8 lekë dhe do shitet me 100.5 lekë.

Franga zvicerane sot në tregun shqiptar do blihet me 103.4 lekë dhe do shitet me 104.3 lekë.

Ndërsa paundi britanik do blihet me 117.6 lekë dhe do shitet me 118.6 lekë.