Ndryhon kursi i këmbimit/ Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja?

309
0

Sot, më 01 maj 2024, dollari amerikan, blihet me 93.2 lekë dhe shitet me 94.3 lekë.

Euro, blihet me 100 lekë dhe shitet 101 lekë.

Franga zvicerane, këmbehet në blerje me 101.7 lekë, ndërsa në shitje me 102.7 lekë.

Paundi britanik, blihet me 116.5 lekë dhe shitet me 117.7 lekë.

Dollari kanadez, sot në blerje këmbehet me 67.6 lekë, ndërsa në shitje me 69.1 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja.