Ndodh në Durrës, nxënësit e shkollës 9-vjeçare “luajnë mendsh” mësuesin me veprimet e tyre

929
0

Një pyetje që duhet të shtrohet nga secili është: Ku çalon arsimin në Shqipëri?! E pasi të bëhet pyetja, duhet menduar se çfarë mund të bëhet për rregullimin e tij.
Një video e mbërritur në redaksinë tonë nga shkolla 9-vjeçare në Xhafzotaj, Durrës, tregon se si një mësues nuk arrin të mbajë qetësi në orën e mësimit, sepse për të shpjeguar mësimin nuk bëhet fjalë.

Janë nxënësit e klasës, ata që tallen me mësuesin dhe shkatërrojnë orën e mësimit, teksa ngrihen nga bankat e tyre dhe shkaktojnë rrëmujë.

Nxënësi që ka dërguar videon për JOQ.al:

Mësuesi përpiqet që të shpjegojë mësimi
n, nxënësit tallen me të dhe ai tërbohet fare. Ndërsa më vonë shkojnë duke i ofruar lekë.”