Mori nënshtetësinë italiane, shqiptari i vë flakën pasaportës shqiptare (Video)

1308
0

Gjithnjë e më shumë shqiptarë po pajisen me pasaporta të huaja e sidomos me ato italiane. Në 2018 ishin mbi 200 mijë shqiptarë të pajisur me pasaportë italiane

Shumë shqiptarë në Itali e kanë mbyllur tashmë një cikël të plotë nga largimi nga atdheu dhe hapat e parë të emigracionit deri në integrimin e plotë të kulmuar me marrjen e shtetësisë italiane.

Një video është duke qarkulluar në rrjetet sociale ku shihet një pasaportë shqiptare duke i vënë flakën dhe në përshkrimin e saj thuhet se tashmë personi ka marrë atë italiane dhe nuk i nevojitet më ajo shqiptare.

Video e shpërndarë nga faqja Shqiptarët në Itali ka marrë menjehere reagime të shumta nga ky veprim i turpshëm

Një video e ngjashme është bërë edhe nga disa shqiptarë në angli duke marre shume komente dhe reagime të ndryshme. Cili është mendimi juaj?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.