Monedhat e huaja në rënie, ja si u mbyll java per euron dhe dollarin

39
0

Sot më 1 Dhjetor 2023, dollari amerikan blihet me 92.6 lekë dhe shitet me 94 lekë.

Euro blihet me 101 lekë dhe shitet 102.1 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 105 lekë, ndërsa në shitje me 106.5 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 116.6 lekë dhe shitet me 118 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 67.4 lekë dhe në shitje me 69.4 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja: