Monedhat e huaja në minimumin historik, ja këmbehen ditën e sotme..

245
0

Sot, më 9 maj 2024, në tregun valutor, dollari amerikan blihet me 93.3 lekë dhe shitet 94.3 lekë.

Euro sot blihet me 100.3 lekë, ndërsa në shitje me 101.3 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 116 lekë dhe shitet me 117.1 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 102.3 lekë, në shitje me 103.3 lek

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 67.6 lekë dhe në shitje me 69.1 lekë.

Për më tepër ndiqni tabelën e mëposhtme: