KAFJA E FUNDIT/ Del video e Alma Arrazit buzë Bunës me tre fëmijët që ndjekin për dore nënën drejt rrugës pa kthim

1823
0

Këto janë momentet e fundit të jetës së 39-vjeçares Alma Arrazi dhe tre fëmijëve të mitur. Pamjet filmike janë regjistruar vetëm pak minuta pasi nëna e tre fëmijëve të prodhonte një nga ngjarjet me të rëndë të rregjistruara në kriminalistikën shqiptare.