Mjeku gjerman ben deklaraten e forte: Korona është nje mashtrim mafioz, ja cili eshte qellimi

929
0

Një grup mjekësh specialistë gjermane kanë formuar nje shoqate per ti treguar botës të vërtetën rreth koronavirusit. Dr. Heiko Schöning një nga themeluesit në një konferencë per mediat tha se koronavorusi është vetëm një lloj virusi nga grupi i viruseve, që çdo vit paraqitet në një periudhë të caktuar.

Masat e vendosura nuk kanë asnjë lidhje me virusin! Por, produkti kryesor i këtyre masave është paniku dhe kjo është e rrezikshme theksoi Shoning- Sipas tij, paniku nga koronavirusi është një mashtrim i inskenuar.

Ai ka paralajmëruar se nuk di si do të jenë vaksinat kundër koronavirusit. Mirëpo shumica e mjekëve botëror të epidemiologjisë, por edhe Organizata Botërore e Shëndetësisë ka hedhur poshtë këto pretendime të kësaj shoqate, që sipas tyre po krijon dilema ne opinionin publik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.