Ministrja e Arsimit flet per Pushimet dimërore si dhe rifillimin e shkollës: D te jene pushime te gjata..

1583
0

Ministrja e Arsimit Evis Kushi ka deklaruar se këtë vit pushimet dimërore për nxënësit do të jenë më të gjata, ndërsa shtoi se është në komunikim me Komitetin Teknik për vijimësinë e zhvillimit të mësimit.

Ajo u shpreh se ende nuk është marrë një vendim përfundimtar për rifillimin e mësimit, por datat më të përafërta janë ato të 11 dhe 18 janarit.

“I vetmi sinjal që kemi është që pushimet dimërore do të jenë më të gjata. Akoma nuk e kemi vendosur nëse do të jetë 11 apo 18 janar fillimi i shkollës. Theksoj se dinamika e pandemisë do të ndikojë në vendimmarrje”, tha Kushi në Abc Neës.

Ministrja theksoi se efiekasiteti i mësimit fizik nuk është i njëjtë me atë online, por vendimi për mësim të alternuar u mor për të parandaluar përhapjen e COVID-19.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.