E pazakonte, gruan 36-vjeçare nuk e lejojnë të bëjë më fëmijë, ja arsyeja

249
0

Nje gje të tillë nuk e keni dëgjuar më parë, një grua 36-vjeçare në Uganda është e ndaluar që të bëjë më fëmijë.

Kjo pasi ajo ka gjithsej 44 fëmijë. Pyetja që lind është se, si ka mundësi që ka kaq shumë fëmijë në moshë të re?

Nabatanzi ishte vetëm 12 vjeç kur u martua me një 40-vjeçar dhe lindi dy fëmijë në fillim.

Ajo lindi gjithsej gjashtë grupe binjakësh, katër grupe treshe dhe pesë grupe katërshe. Në tërësi, ajo kishte 15 shtatzëni, të gjitha me shumë lindje që rezultuan në një total prej 44 foshnjash.

Ajo humbi gjashtë fëmijë gjatë lindjes, por u desh të kujdesej për pjesën tjetër të 38 fëmijëve të saj.

Tani është e ndaluar që të bëjë më fëmijë, pasi mund të ketë probleme shëndetësore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.