Milioneri u hoq si i pastrehe per 5 dite, por nuk do ta besoni se cfare beri per ato qe e ndihmuan

600
0

Show teliviziv Milioneri i fshehte qe eshte transmetuar ne televizionin ruse para 6 muaj me pare.

Ky show Kishte pasur nje mysafir special. Behet fjale per milionerin Aleksander Roslijakov , i cili prej 5 ditesh fshehu identitetin e tij te vertete dhe u shnderrua ne nje mesues qe nuk ka shtepi

Aleksandar do te kishte 1000 rubla ose 15 euro per 5 dite .

Ai naten e pars e kaloi ne qendren per te pastrehe Everybodys road themelues te se ciles jane bashkeshortet Deni dhe Elena , dhe pasi ata e priten mire ne ats qender , Aleksandar vendosi qe ketij cifti ti dhuronte nje vile luksoze qe kushtonte 111 mije euro

Por cifti shtepine qe e fituan e shnderruan ne qender per te pastrehet .ne te cilen jetonin 27 persona.

Kater ditet e tjera i kaloi pothuajse ne menyre te ngjashme , dhe te gjithe ata qe e mirepriten i shperbleu ne menyre te njejte
/ideplus/