Miliarderi ofron 180 milionë USD për atë që martohet me vajzën e tij, ka vetem nje problem, është..

1106
0

Miliarderi kinez Cecil Chao, po ofron shumën marramendëse të 180 milionëve dollarë për cilindo mashkull që do të martohej me vajzën e tij lezbike.

34-vjeçarja Gigi Chao është një lesbike që pret që i ati i saj të pranojë këtë fakt, ndërsa shpreson që ai të ndalojë së tentuari për t’ia ndërruar asaj orientimin seksual.

Ajo, gjithashtu, pret që i ati të pranojë se Sean Eve është “reja” ose “burri” me të cilën ajo u martua në një ceremoni civile në Paris në vitin 2012.

Sean dhe Gigi janë së bashku prej nëntë vitesh dhe janë me të vërtetë të lumtur.

Hong-Kongu nuk i njeh martesat e të njëjtit seks dhe deri në vitin 1991 homoseksualiteti konsiderohej krim.