Mesazhet erotike në Parlament, pas Ervin Salianjit, flet për herë të parë Grida Duma

899
0

Foli, foli, por nuk pranoi asgjë! E keni degjuar besoj kete shprehje popullore.

Kjo vlen edhe ne rastin ne fjale. Grida Duma, pasi ne media u publikuan disa biseda me mesazhe erotike mes Ervin Salianjit dhe nje gruaje me inicialet G.D, qe pretendohet te jete Grida Duma, ka folur sot ne nje emision televiziv, por duke mos e permendur aspak kete ceshtje.

Vete Salianji i pranoi keto mesazhe qe i shkruante ai me dy te tjere, por tha se G.D nuk eshte Grida Duma.

Zëdhënësja e grupit të Partisë Demokratike, e ftuar në “Arena” në Ora News, deklaroi se universitet nuk ka kapacitete të konkurrojë në mënyrë menaxheriale.

Duma: Universiteti publik nuk ka kapacitete të konkurrojë në mënyrë menaxheriale. Tregu është liberalizuar me koha, ligji është sot. Privatët i kanë vendosur tarifat sa kanë dashur vet dhe tregu është liberalizuar. Universiteti publik duhet të bëhet një herë universitet, pastaj duhet të dalë në treg. Nëse nuk bëhet universitet nuk mund të dalë në treg.