Fatkeqesi për këngëtarin shqiptar, humb babanë papritur. “Përse na le bab, përse”

1873
0

Pak minuta më parë, përmes një postimi në Facebook, këngëtari i njohur shqiptar ka njoftuar vdekjen e të atit.
Në postim, Stine shkruan me dhimbje:
Përse na le bab, përse?”
Duket se ndarja nga jeta e të atit të këngëtarit ka qenë e papritur dhe nuk dihet ende arsyeja e vdekjes.
Stine ka një motër më të madhe,e cila jeton në Gjermani, ndërsa këngëtari sipas informacioneve jetonte bashkë me familjen e tij në Tiranë.