Mediat franceze: Shqipëria do të marrë një lajm te mirë ditën e nesërme

411
0

Tashmë duket se dhënia e rekomandimit për hapjen e negociatave për Shqipërinë, është një fakt i kryer.

Pas faqes zyrtare të Brukselit dhe mediave gjermane, edhe shtypi francez konfirmon se Shqipëria do të marrë një lajm pozitiv ditën e nesërme.

Sipas mediave franceze, Komisioni Europian ka vendosur me unanimitet për dhënien e rekomandimit për Shqipërinë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.