Me sa kembehet Euro sot – Kursi i kembimit valutor sot

2160
0

Sot, më 13 mars 2024, dollari amerikan, blihet me 94.7 lekë dhe shitet me 95.6 lekë.

Euro, blihet me 103.4 lekë dhe shitet 104.1 lekë.

Franga zvicerane, këmbehet në blerje me 107.5 lekë, ndërsa në shitje me 108.4 lekë.

Paundi britanik, blihet me 120.8 lekë dhe shitet me 121.7 lekë.

Dollari kanadez, sot në blerje këmbehet me 70 lekë, ndërsa në shitje me 71.3 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja: