Me ne fund Mariana Kondi tregon te verteten nëse është paguar nga vëllezërit Veshaj: E verteta eshte se unë pagesën..

329
0

Mariana Kondi ka folur për herë të parë në një intervistë televizive për situatën e krijuar në “Big Brother VIP” ku është përmend dhe emri i saj.

Kujtojmë se Einxhel i përmendi Donaldit faktin që veç saj, ai nuk kishte paguar as aktoren Mariana Kondi për punën e bërë. Lidhur me këtë Mariana ka shuar zërat.

Lexoni më poshtë pjesë nga intervista:

Gazetari:”Vetëm pak ditë më parë, në një shoë televiziv si Big Brother”, është përmendur që edhe ju keni qenë pjesë e një projekti por që nuk jeni paguar, tani kjo a është e vërtetë?

Mariana:”Kjo është një gjë shumë e bukur, tani kjo do të thuhet në një moment po aq të bukur…

Gazetari:”Ky nuk është një moment i bukur? Ju sapo e thatë që natyra është shumë e bukur dhe dielli është shumë i mirë, mund ta thuash…

Mariana:”E di, por kjo do të thuhet në një moment akoma edhe më të bukur…

Gazetari:”Tani ishte e lartë pagesa që nuk more apo jo?

Mariana:”Jo unë pagesën e kam marrë, por e vërteta do të thuhet më vonë…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.