Më i shkathëti më i shpejti! Kush e gjeti shkronjën N?

820
0

Shikojeni me kujdes foton poshte dhe sapo ta gjeni, ndajeni përgjigjen tuaj me të gjithë.

E gjetet besoj apo jo? Nese jo po ju ndihmojme ne. Në rreshtat dhe kolonat me shkronjën “M”, diku aty do t’ju shfaqet “N”-ja… Bëhet fjalë për rreshtin e gjashtë dhe kolonën e dymbëdhjetë!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.