Mbyllet “tregu elektrik” i Ali Demit, ja cfare do te ndertoje Bashkia aty

728
0

Tregu elektrik është kthyer në një problem shqetësues për banorët e zonës, prandaj Bashkia e Tiranes ka vendosur qe t’i hapet udhë ndërtimit të një rruge të nevojshme për njësinë dhe hapesire publike të gjelberuar për komunitetin.

Bashkia e Tiranës parashikon që në këtë truall, i cili ishte kthyer në treg gjatë viteve të tranzicionit, do të rikualifikohet ne lulishte, stola dhe pemë për banorët e këtij komuniteti.

Ndërkaq, të gjitha subjektet tregtare të tregut kanë marrë prej më shumë se një muaji njoftimin nga ana e Bashkisë Tiranës për t’u zhvendosur prej aty për shkak të projektit për rikualiflkimin urban të bllokut që kufizohet nga Blv. Bajram Curri — Blv Petro N. Luarasi Rr. Taulantia — Rr. Ali Demi”.

Në njoftimin e Bashkisë të firmosur nga kryebashkiaku Veliaj dhe që mban datën 20 dhjetor 2019, propozohet zhvendosja e tregtarëve duke vendosur ne dispozicion një, prej pronave të saj, konkretisht në adresën: Objekti i UPNA. Rruga Ali Demi, Shkozë – Tiranë, një vend me i pershtatshem per te tregtuar pajisje elektrike.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.