Mbushi 99-vjec, Nexhmije Hoxha bën të pabërën

2943
0

Dje, më 8 shkurt 2020, bashkeshortja e diktatorit Enver Hoxha mbushi 99 vjet të jetës së saj. Ne fakt asnje nuk u kujtua per te, me perjashtim te gazetes Dita e cila nuk e harron asnjehere.

Në këtë moshë të shtyrë Nexhmije Hoxha ka habitur te gjithe duke botuar një libër me rreth 530 faqe, duke i befasuar dhe i sfiduar të gjithë, jo vetëm për nga vëllimi, por mbi të gjitha për kujtesën dhe konsekuencën në bindjet e saj.

Megjithate mos prisni që ajo ne kete liber të shajë apo kritikojë Enverin. Ajo është tërësisht konsekuente në mbrojtjen maksimalisht të figurës së të shoqit, të cilit nuk i njeh asnjë gabim. Ashtu sikurse bën edhe i biri, Ilir, apo Teuta, bashkëshortja e përkushtuar e Ilirit. Sepse po ra Enveri, bie dhe Nexhmija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.