Matni Inteligjencën dhe gjeni sa kuaj ka në këtë pikturë

1085
0

Një artist me emrin Bev Doolittle donte të bënte një picture, duke mos përdorur mjete të kompjuterizuara, vetëm pëlhurën e tij dhe një kanavacën.

Rezultati përfundimtar është aq i bukur dhe i përsosur sa që ju do të mendoni se është bërë në një mjedis foto kompjuterike, megjithatë kjo është bërë të gjitha me dorë!

Dhe siç do ta shihni, ajo kërkon sy të mprehtë për të gjetur kuajt e fshehur brenda saj.

A mund t’i shihni të gjithë kuajt në këtë pikturë?

Duhet të ketë pesë, por jo të gjithë mund të shohin pesë kuaj pas shikimit të parë. Mund t’iu duhet një inspektim më i afërt.

Burimi: Awn
©gatuajshendetshem/a.c./