Marrëveshja e pensioneve me Italinë, Drejtori i Sigurimeve Shoqerore tregon çfarë përfitojnë emigrantët shqiptare

352
0

Emigrantët shqiptarë të punësuar në Itali, do të marrin pension të plotë, i cili bashkon vitet e punës atje dhe në Shqipëri.

Ata do të përfitojnë për çdo kombinim të viteve të punës në dy vendet. E njëjta gjë do të vleje edhe për shtetasit italianë që punojnë në Shqipëri.

Problemi do të zgjidhet në vitin 2023, pasi marrëveshja e përmbledhur në një dokument eshte aprovuar nga qeveritë.

Ne videon me poshte Drejtori i Sigurimeve Shoqerore tregon detaje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.