Luljeta Bozo zbret në terren bashkë me Elvis Naçin, ja mesazhi i saj

438
0

Elvis Naçi është takuar me ish-profesoreshën e njohur 77-vjeçare Luljeta Bozo. Inxhinierja, me fjalët e saj dha shpresë dhe përcolli dituri këto ditë të trishta për popullin shqiptar . Elvisi ishte së bashku me profesoreshën në Thumanë, një nga vendet më të prekura të tërmetit të 26 nëntorit.

Elvisi shprehet se kjo është një fazë e re për Thumanën e prekur nga tërmeti dhe se po evidentohen dëmet shtëpi me shtëpi me eksperten më të mirë të vendit me në krye zonjën Luljeta Bozo. Ish-pedagogia e inxhinierisë së ndërtimit ka biseduar me banorët e Thumanës dhe ka dhënë ekspertizën e saj për ndërtesat që inspektoi.

Ajo e thotë fjalën e saj kudo që shkon së bashku me ekipin e saj dhe me Elvis Naçin. Diku thotë së godina nuk është më e banueshme se ka dëmtime të mëdha në strukturë, në një tjerët banesë i bind familjarët duke u thënë se kolona nuk ka dëmtime serioze dhe se shtëpia është e sigurt. Shprehet se në mure është plasaritur suvaja.

Banorëve u jep shpresë, u ngroh zemrën me fjalët e saj. “Nuk ke asnjë problem, nëse tek kati i parë nuk ke asnjë çarje në kolonë rri rehat vëlla dhe jeto i qetë me familjen. Hiç mos kini merak!”, thotë ish-pedagogia në njërën nga banesat private. Diku tjetër thotë “ Nuk duhet të futeni brenda as për të marrë rrobat, rrezikoni shumë nga godina.”

Elvisi: Ajo gjithmonë do jetë pranë jush sa herë të ketë mundësi, sot kemi parë 4 ose 5 banesa. Arkitektët italianë po bëjnë planin e ndërtimit, sapo ta kemi projektin e tyre ne do fillojmë. Mbani mend këtu do bëhet gjë shumë e bukur, unë kam shpresë se do bëhet aq e bukur.

Ne do marrim një zyrë me qira këtu, ne do kemi një ekip. Sot është hera e fundit që flasin parimisht, nuk ka kohë për fjalë, ju do të lidheni me zyrën që do të hapim. Prof.Luljeta Bozo: kush pretendon se i është shkatërruar banesa ne do plotësojmë formularin, nëse është e pabanueshme ne do u themi situatën.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.