Luhatjet në kursin e këmbimit, ja si u mbyll java për monedhat e huaja

1804
0

Dollari amerikan këtë të premte më 14 qershor blihet me 92.6 lekë dhe shitet me 93.6 lekë.

Monedha europiane euro ka pësuar një rritje të lehtë pas shumë kohësh ajo blihet me 100.1 lekë dhe shitet me 100.9 lekë.

Paundi britanik blihet me 118.2 lekë dhe shitet me 119.1 lekë.

Ndërkaq, franga zvicerane këtë të premte qëndron në të njëjtat vlera, ajo blihet me 103 lekë dhe shitet me 104 lekë.